Shopping Cart

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps

Autor Jaume Biarnés

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps
-5% disc.    16,90€
16,06€
Save 0,85€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788416930678
  • ISBN10 8416930678
  • Type BOOK
  • Pages 160
  • Collection NARRATIVA CATALANA
  • Published 2018
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Subjects

Kitchen , Recipes

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps

Autor Jaume Biarnés

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% disc.    16,90€
16,06€
Save 0,85€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Un llibre de cuina que ens fa viatjar a través de la música de tots els temps. 30 receptes senzilles i saboroses que dialoguen amb les melodies més exquisides. Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven, el consomé i Verdi o les últimes creacions del Celler de Can Roca i la música d'Erik Satie? La història de la cuina i la de la música ha seguit camins paral·lels. En cada moment històric i en cada indret del món, compositors i cuiners han compartit una mateixa manera de veure el món i han desenvolupat les seves creacions amb un esperit comú. En aquest llibre, Jaume Biarnés explora la relació entre la gastronomia i la música a partir de trenta receptes que estableixen un diàleg entre aquests dos mons. Algunes oblidades durant anys en vells llibres de cuina, d'altres, creacions dels xefs més actuals. Des dels primers receptaris de l'antiguitat fins a les més agosarades partitures dels nostres temps, l'autor ens convida a degustar i a escoltar d'una manera fàcil i deliciosa.

 

 

Subjects

Kitchen , Recipes