Shopping Cart

Sa i català

Autor Albert Calls

Editorial ARA LLIBRES

Sa i català
-5% disc.    23,90€
22,70€
Save 1,19€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788415642848
  • ISBN10 8415642849
  • Type BOOK
  • Pages 192
  • Published 2014
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Subjects

Recipes

Sa i català

Autor Albert Calls

Editorial ARA LLIBRES

-5% disc.    23,90€
22,70€
Save 1,19€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat! Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l’hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants i divertides i les curiositats més sorprenents. Descobrirem com omplir els nostres cabassos de tot el ventall de colors i olors sans i catalans que ens ofereixen aquestes verdures i hortalisses, com la ceba de Figueres i l’albergínia bonica; fruites i fruites seques, com la poma de Lleida i l’avellana de Reus; llegums i arrossos, com la mongeta del ganxet i l’arròs de Pals; carns i peixos, com el gall del Penedès i la gamba de Palamós. Sa i català inclou delicioses receptes per preparar àpats suculents i bons per a la salut amb aquests productes tan especials. Des d’una crema de nyàmera o una coca de recapte amb pebrot de la Riera, fins a uns a uns llagostins al cava o un fricandó de vedella. L’herència de la cultura i la cuina catalanes al nostre abast. Cent grams d’història i tradició i dues cullerades de curiositats. A taula!

Subjects

Recipes

More books by Albert Calls, Care Santos, David Ventura, Eduard Márquez, Flavia Company, Jordi Puntí, Màrius Serra, Pere Guixà, Toni Sala, Vicenç Pagès Jordà, Xavier Gual