La cuina de la meva mare. Les receptes fonamentals d'El Celler de Can Roca
Editorial LABUTXACA
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
- Editorial LABUTXACA
- ISBN13 9788499301761
- ISBN10 8499301762
- Tipo LIBRO
- Páginas 256
- Colección LB #
- Año de Edición 2012
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Cocina De AutorLa cuina de la meva mare. Les receptes fonamentals d'El Celler de Can Roca
Editorial LABUTXACA
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Roca Fontané, Joan
Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de l?hotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de l?any per l?Academia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de l?any per la guia ?Lo Mejor de la Gastronomía? de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.