La cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% dto. 11,00€
10,45€
Ahorra 0,55€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788479356644
- ISBN10 8479356642
- Tipo LIBRO
- Páginas 152
- Colección FIL D ARIADNA
- Año de Edición 2006
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaLa cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% dto. 11,00€
10,45€
Ahorra 0,55€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.