La cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% disc. 11,00€
10,45€
Save 0,55€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788479356644
- ISBN10 8479356642
- Type BOOK
- Pages 152
- Collection FIL D ARIADNA
- Published 2006
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Subjects
GastronomyLa cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% disc. 11,00€
10,45€
Save 0,55€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
Book details
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.