Shopping Cart

La cuina del bacallà

Autor Albert Cogul

Editorial PAGÈS EDITORS

La cuina del bacallà
-5% disc.    11,00€
10,45€
Save 0,55€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788479356644
  • ISBN10 8479356642
  • Type BOOK
  • Pages 152
  • Collection FIL D ARIADNA
  • Published 2006
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Gastronomy

La cuina del bacallà

Autor Albert Cogul

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% disc.    11,00€
10,45€
Save 0,55€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.

Subjects

Gastronomy