La maleta de l'escriptor: un itinerari per la creació literària

18,00

Sin impuestos: 17,31

Autor/es
Grau, Isidre
ISBN13
9788418063015
ISBN10
8418063017
Tipo
LIBRO
Páginas
264
Colección
Assaig #
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
EDITORIAL GREGAL
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Si obriu aquesta maleta, hi trobareu les eines i les habilitats imprescindibles per emprendre el viatge sempre apassionant de l'escriptura.


Si la creació literària pot ser entesa com un viatge a un món per explorar, "La maleta de l'escriptor" ens recorda l'equipatge necessari per aconseguir que l'autor arribi a bon port amb els objectius assolits. Qui s'endinsi en aquestes pàgines disposarà d'un itinerari complet pels recursos narratius que li permetran cobrir la travessia amb èxit. Però la intenció de les reflexions no és tant resoldre els dubtes de qui vol escriure com ajudar-lo a plantejar-se més preguntes i assenyalar-li els camins per descobrir les pròpies respostes. Petites advertències al viatger que ja van ser motiu d'anteriors col·laboracions setmanals al suplement de cultura del diari El Punt Avui, posteriorment revisades, ampliades i seleccionades per construir una ruta coherent que amb el temps no ha perdut vigència.


Isidre Grau i Antolí (Sabadell, 1945), de formació enginyer químic i professor de català, viu a Cerdanyola del Vallès. Durant quinze anys ha impartit tècniques de novel·la i de conte a l'Escola d?Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Fruit d'aquesta experiència docent, ha publicat els assaigs literaris "L'arquitectura del conte" (amb nova edició ampliada el 2016) i "La maleta de l'escriptor". És autor de 15 novel·les, entre les quals destaquen la pentalogia "Els colors de l'aigua" (Premi Sant Jordi 1985), "Els amants volàtils", "La ciutat dels solitaris" i "L'home que perseguia la veritat". En narrativa breu, a més de la recopilació a "La pell dels anys. Contes 1981-1994", ha publicat posteriorment "El dia de l'incident" i "Pinyols madurs", amb els contes breus apareguts prèviament a la revista digital Núvol. Obrint una via memorialista, ha publicat "Primer paisatge", a partir dels records d'infància ficcionats, i la narració "Retrat de dona quieta". Va ser membre del col·lectiu Ofèlia Dracs i va col·laborar al diari Avui amb articles sobre tècniques d'escriptura, ara reversionats en aquest llibre.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es