Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Làmines d'estimulació de la parla

AA. VV.
Làmines d'estimulació de la parla
Làmines d'estimulació de la parla

Làmines d'estimulació de la parla

AA. VV.
52,40€
Disponible

Les Làmines d'estimulació de la parla tenen com a objectiu treballar alguns dels aspectes més importants de la teràpia miofuncional d'una manera dinàmica i senzilla. El material consta de 87 làmines A4 impreses a tot color amb les imatges i les instruccions de cada activitat. Els referents visuals estan estructurats en: - pràxies...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Idioma
Encuadernación

Les Làmines d'estimulació de la parla tenen com a objectiu treballar alguns dels aspectes més importants de la teràpia miofuncional d'una manera dinàmica i senzilla.

El material consta de 87 làmines A4 impreses a tot color amb les imatges i les instruccions de cada activitat. Els referents visuals estan estructurats en:
- pràxies (mandibulars, labials, linguals)
- discriminació auditiva
- onomatopeies
- treball de grups consonàntics (discriminació i articulació).
- Graella de registre de pràxies, onomatopeies, discriminació auditiva, discriminació i articulació de grups consonàntics.
- Graella explicativa de pràxies i onomatopeies

Aquestes làmines proposen unes activitats directes, que no necessiten cap material annex. El nen o nena es pot situar davant de la làmina i treballar l'exercici amb l'ajuda del logopeda o terapeuta. També es pot utilitzar en grup-classe mostrant la làmina al gran grup. Cada làmina conté al seu darrere una petita orientació de com presentar l'activitat als nens o nenes i de com es realitza l'exercici.

A més a més consta d'una Guia didàctica que conté les instruccions generals, els índexs de continguts i les graelles de registre.