Cesta de la compra

La cuina de l'aprofitament

Autor William Eggleston

Editorial ONADA EDICIONS

La cuina de l'aprofitament
-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788419606440
  • ISBN10 8419606448
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 96
  • Año de Edición 2024
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

La cuina de l'aprofitament

Autor William Eggleston

Editorial ONADA EDICIONS

-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

D'acord amb l'informe de l'Organitzaci¢ de les Nacions Unides per al'Alimentaci¢ i l'Agricultura (FAO) , prop d'un ter? dels aliments que es produeixen cada any al m¢n per al consum hum? es perden o esdesaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos d'aliments que esprodueixen al planeta no els consumeixen els ?ssers humans, i en molts casos arriben a gestionar-se com a simples residus que van a lesescombraries.

El malbaratament alimentari ?s, per tant, unproblema, i un repte que s'ha intentat abordar al llarg dels darrerscinquanta anys. En els anys m?s recents s'ha creat un comprom¡s global de reducci¢ del malbaratament alimentari a la meitat per a l'any2030. Aquest acord es deriva del subobjectiu 12.3, incl?s alsObjectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

És per totaix? que en aquest llibre volem oferir consells per millorar laplanificaci¢ de la compra i la conservaci¢ dels aliments. Tamb? usproposem receptes per aprendre a elaborar plats amb restes d'altresmenjars i/o aprofitar parts d'aliments que habitualment desestimem.

Materias

Recetarios