La cuina de l'aprofitament
Editorial ONADA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
- Publisher ONADA EDICIONS
- ISBN13 9788419606440
- ISBN10 8419606448
- Type BOOK
- Pages 96
- Published 2024
- Bookbinding Rustic
Subjects
RecipesLa cuina de l'aprofitament
Editorial ONADA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
Book details
D'acord amb l'informe de l'Organitzaci¢ de les Nacions Unides per al'Alimentaci¢ i l'Agricultura (FAO) , prop d'un ter? dels aliments que es produeixen cada any al m¢n per al consum hum? es perden o esdesaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos d'aliments que esprodueixen al planeta no els consumeixen els ?ssers humans, i en molts casos arriben a gestionar-se com a simples residus que van a lesescombraries.
El malbaratament alimentari ?s, per tant, unproblema, i un repte que s'ha intentat abordar al llarg dels darrerscinquanta anys. En els anys m?s recents s'ha creat un comprom¡s global de reducci¢ del malbaratament alimentari a la meitat per a l'any2030. Aquest acord es deriva del subobjectiu 12.3, incl?s alsObjectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
És per totaix? que en aquest llibre volem oferir consells per millorar laplanificaci¢ de la compra i la conservaci¢ dels aliments. Tamb? usproposem receptes per aprendre a elaborar plats amb restes d'altresmenjars i/o aprofitar parts d'aliments que habitualment desestimem.