Cesta de la compra

Indústria alimentaria.Tecnologies emergents

Autor Santamaria Mercè Raventós

Editorial EDICIONS UPC

Indústria alimentaria.Tecnologies emergents
-5% dto.    22,00€
20,90€
Ahorra 1,10€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDICIONS UPC
  • ISBN13 9788483015612
  • ISBN10 8483015617
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 206
  • Año de Edición 2003
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Indústria alimentaria.Tecnologies emergents

Autor Santamaria Mercè Raventós

Editorial EDICIONS UPC

-5% dto.    22,00€
20,90€
Ahorra 1,10€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Subministrar aliments a la població continua essent la preocupació principal de l'home al segle XXI i, en aquest sentit, la tecnologia té un paper molt important a fer. Mitjançant la publicació del llibre Indústria Alimentària. Tecnologies emergents, es vol palesar el paper fonamental que poden tenir les universitats que desenvolupen activitats en aquest àmbit per donar resposta a una de les necessitats fonamentals de l'home: alimentar-se. Aquest llibre vol presentar, d'una manera didàctica, diverses tecnologies emergents que en aquest moment són importants per a la indústria alimentària perquè permeten millorar les característiques dels productes i alhora són més respectuoses amb el medi ambient. Per conservar els aliments, es poden utilitzar processos no tèrmics emprant l'alta pressió hidrostàtica, polsos elèctrics d'alta intensitat de camp o la irradiació, entre d'altres. Aquests tres sistemes, que es tracten als capítols segon, tercer i quart del llibre, es perfilen com els més interessants. Per a l'obtenció de components i extractes cada vegada més purs, al capítol cinquè es presenta l'extracció amb fluids supercrítics com una tècnmica amb la qual es poden separar components dels aliments i que presenta un gran potencial per a la indústria alimentària. El sisè capítol tracta de la tecnologia de membranes, que ja s'està aplicant en diverses indústries però que encara avui presenta un important component d'innovació. Paral•lelament, aquest llibre també vol constituir-se en un espai de reflexió per a la indústria alimentària catalana sobre les possibilitats que aquestes noves tecnologies ofereixen actualment i sobre quines seran les tendències futures de la tecnologia dels aliments, aspecte que s'aborda al darrer capítol del llibre.

Más libros de Consol Mas Vello, Santamaria Mercè Raventós