Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

3D Màgic Gaudí (català, anglès)

Beneyto, Gabi / Giralt-Miracle, Daniel
3D Màgic Gaudí (català, anglès)

3D Màgic Gaudí (català, anglès)

3D Màgic Gaudí (català, anglès)

Beneyto, Gabi / Giralt-Miracle, Daniel
49,90€
Consulte disponibilidad

L'arquitectura de Gaudí s'ha capturat milions de vegades, però fins ara mai s'havia fotografiat en 3D. Aquesta tècnica no només ens permet conèixer les obres de l'arquitecte, sinó també penetrar-ne l'interior, captar la dimensió dels espais, la morfologia dels objectes, el misteri de la llu...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

L'arquitectura de Gaudí s'ha capturat milions de vegades, però fins ara mai s'havia fotografiat en 3D. Aquesta tècnica no només ens permet conèixer les obres de l'arquitecte, sinó també penetrar-ne l'interior, captar la dimensió dels espais, la morfologia dels objectes, el misteri de la llum, la intensitat dels colors i, en definitiva, la màgia de la seva obra.

Gabi Beneyto, fotògraf i dissenyador, ha concebut i desenvolupat íntegrament el projecte. Després d'una llarga investigació sobre les possibilitats del 3D, ha jugat amb el desenfocament, els clarobscurs, les combinacions cromàtiques i les textures, l'autor ha perfeccionat una sèrie de tècniques i recursos gràfics que permetin potenciar l'efecte visual del 3D com mai s'ha vist fins ara sobre el paper.

El resultat és un llibre espectacular, on cada pàgina meravella, dirigit tant als amants de l'obra de Gaudí com al gran públic. El llibre, amb una enquadernació de luxe, porta dos jocs d'ulleres 3D.