Vi, cos i cervell
Editorial INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
- Editorial INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS
- ISBN13 9788499650609
- ISBN10 8499650600
- Tipo Libro
- Páginas 249
- Colección INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS #
- Año de Edición 2011
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Vi, cos i cervell
Editorial INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Llibre innovador sobre el coneixement i l'aplicació de l'anàlisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adreçat a professionals del sector i a aficionats al vi.
L'anàlisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnològica dels aliments i per a avaluar les preferències dels consumidors. Aquest llibre és innovador tant per l'alt nivell científic com per l'enfocament que presenta. Per primera vegada, es descriu com l'ambient del tastador, la seva pròpia fisiologia i les condicions de salut en què es troba poden afectar els resultats de les anàlisis. Partint d'una àmplia experiència, l'autor ens ofereix una metodologia simple però rigorosa que satisfà molts tipus de lectors: professionals i aficionats trobaran les pautes per a l'ús adequat d'aquesta pràctica analítica.