Cesta de la compra

Vi, cos i cervell

Autor Ramon Viader i Guixà

Editorial INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS

Vi, cos i cervell
-5% dto.    25,00€
23,75€
Ahorra 1,25€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS
  • ISBN13 9788499650609
  • ISBN10 8499650600
  • Tipo Libro
  • Páginas 249
  • Colección INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS #
  • Año de Edición 2011
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Vi, cos i cervell

Autor Ramon Viader i Guixà

Editorial INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS

-5% dto.    25,00€
23,75€
Ahorra 1,25€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

Llibre innovador sobre el coneixement i l'aplicació de l'anàlisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adreçat a professionals del sector i a aficionats al vi.

L'anàlisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnològica dels aliments i per a avaluar les preferències dels consumidors. Aquest llibre és innovador tant per l'alt nivell científic com per l'enfocament que presenta. Per primera vegada, es descriu com l'ambient del tastador, la seva pròpia fisiologia i les condicions de salut en què es troba poden afectar els resultats de les anàlisis. Partint d'una àmplia experiència, l'autor ens ofereix una metodologia simple però rigorosa que satisfà molts tipus de lectors: professionals i aficionats trobaran les pautes per a l'ús adequat d'aquesta pràctica analítica.

Más libros de Ramon Viader i Guixà