Cesta de la compra

Pack Haru Magokoro

Autor Flavia Company

Editorial CATEDRAL EDITORIAL

Pack Haru   Magokoro
-5% dto.    36,95€
35,10€
Ahorra 1,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial CATEDRAL EDITORIAL
  • ISBN13 9788416673773
  • ISBN10 8416673772
  • Tipo LIBRO
  • Colección CATEDRAL #
  • Año de Edición 2019
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Pack Haru Magokoro

Autor Flavia Company

Editorial CATEDRAL EDITORIAL

-5% dto.    36,95€
35,10€
Ahorra 1,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Després de llegir la història de la Haru, llegiràs la teva vida d'una altra manera.
"Mai no tiris contra ningú; mai no tiris per seduir ningú; mai no tiris per ser més que ningú; mai no tiris per demostrar-te res a tu mateixa; el tir amb arc és un estat que es pot compartir."
Aquestes són les paraules que acompanyen la Haru des de la seva entrada al dojo, on aprendrà l'art del tir amb arc, fins al camí vital que li farà qüestionar-ho tot, arriscar-ho tot i perdre-ho tot. Per rebre-ho tot.

"Tens alguna cosa més per dir-li al teu fill, o germà, o amic, o pare, o qui sigui?"
La vida d'Osamu, mestre cal·lígraf, va transcórrer escrivint cartes d'altres. Ell només va escriure una carta personal: per a la seva filla Haru. Una carta que ella va guardar sense obrir. No necessitava llegir-la. Ell no la va escriure perquè ella la llegís.


Flavia Company (Buenos Aires, 1963) és autora bilingüe. De les seves obres cal destacar "Saurios en el asfalto", "Llum de Gel", "Dame placer" (finalista del Premio Rómulo Gallegos), "Ni tu ni jo ni ningú" (Premio Documenta), "Melalcor", "La mitad sombría", "L'illa de l'última veritat" i "Que ningú no et salvi la vida". Dels llibres de contes: "Viatges subterranis", "Género de punto", "Con la soga al cuello" i "Por mis muertos", i el llibre de microrelats "Trastornos literarios". La seva poesia ha estat recollida en diverses revistes i ha publicat el poema narratiu "Volver antes que ir". La seva obra, que forma part de nombroses antologies, ha estat traduïda a França, Holanda, Brasil, Polònia, Alemanya, Portugal, Itàlia i Estats Units. És llicenciada en Filologia Hispànica, música, traductora, periodista, professora de microrelat a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i de conte en el Màster de Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra.