Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

100 coses que cal saber sobre el cervell. Neurones, connexions, gens i pensaments

Bueno, David
100 coses que cal saber sobre el cervell. Neurones, connexions, gens i pensaments

100 coses que cal saber sobre el cervell. Neurones, connexions, gens i pensaments

100 coses que cal saber sobre el cervell. Neurones, connexions, gens i pensaments

Bueno, David
14,70€
Disponible

El cervell està de moda. És l’òrgan que ens permet pensar, decidir i emocionar-nos, la seu de la nostra intimitat més profunda. Des de fa uns anys, la utilització de tècniques molt diverses ens permet correlacionar l’activitat cerebral amb molts aspectes de la vida mental. Què són les emocions i què ens emociona? Podríem viure sens...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

El cervell està de moda. És l’òrgan que ens permet pensar, decidir i emocionar-nos, la seu de la nostra intimitat més profunda. Des de fa uns anys, la utilització de tècniques molt diverses ens permet correlacionar l’activitat cerebral amb molts aspectes de la vida mental. Què són les emocions i què ens emociona? Podríem viure sense elles? En quines ocasions tenim el cervell més actiu? Com genera i gestiona el llenguatge o la creativitat? D’on sorgeix la consciència?

L’estudi del cervell també ens ha obert la porta a entendre aspectes del comportament que tradicionalment s’havien deixat al marge de la biologia. Per què hi ha persones més empàtiques, creatives o afeccionades al risc? Com decidim a qui votem? Podem potenciar la nostra ment?

En aquest llibre l’autor us proposa un viatge a l’interior de l’òrgan més desconegut, desconcertant i innovador del nostre cos, el cervell. És una de les millors maneres de conèixer-nos a nosaltres mateixos.

 

David Bueno i Torrens és professor i investigador de la Universitat de Barcelona. Especialista en genètica, neurociència i biologia del desenvolupament, des del 2019 dirigeix la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST, que té per objectiu promoure i divulgar els coneixements en neurociència que poden enriquir el món de l’educació. Ha publicat més de seixanta articles especialitzats i una vintena de llibres de divulgació i assaig, entre els quals 100 controvèrsies de la biologia i 100 gens que ens fan humans, en aquesta mateixa col·lecció. El 2010 va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica per L’enigma de la llibertat; el 2018, el Premio Magisterio per les seves aportacions a la neuroeducació, i el 2019, la distinció del Claustre de Doctors de la UB per la seva tasca divulgadora. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació.