Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Històries de Nova York

Henry, O. / Pàmies, Xavier
Històries de Nova York

Històries de Nova York

Històries de Nova York

Henry, O. / Pàmies, Xavier
17,00€
Disponible

Els xafogosos apartaments de l’East Side, el brogit de les oficines de Wall Street i els vagons atapeïts del tren elevat de Manhattan són alguns dels escenaris d’aquests contes, en els quals el qui ha estat considerat el creador de la short story americana (amb Twain i Poe) retrata els somnis i les passions dels novairoquesos del 1900.
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónEls xafogosos apartaments de l’East Side, el brogit de les oficines de Wall Street i els vagons atapeïts del tren elevat de Manhattan són alguns dels escenaris d’aquests contes, en els quals el qui ha estat considerat el creador de la short story americana (amb Twain i Poe) retrata els somnis i les passions dels novairoquesos del 1900.

Signant com a O. Henry, William Sydney Porter (1862 – 1910) va escriure més de 600 històries, moltes de les quals ambientades a Nova York. La gran metròpoli del segle XX albergava llavors més de 4 milions d’habitants, cadascun dels quals, segons O. Henry, tenia «una història digna de ser contada». Aquests són alguns dels seus millors contes, en què demostra una extraordinària habilitat per sorprendre’ns en cada desenllaç amb un gir del tot inesperat.