Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

A punt 3 Nivell B1 Curs de català. Llibre d'exercicis.

Vilagrasa i Grandia, Albert
A punt 3 Nivell B1 Curs de català. Llibre d'exercicis.

A punt 3 Nivell B1 Curs de català. Llibre d'exercicis.

A punt 3 Nivell B1 Curs de català. Llibre d'exercicis.

Vilagrasa i Grandia, Albert
17,00€
Disponible

El Llibre d'exercicis és un material complementari que ofereix a l'aprenent la possibilitat de reforçar els continguts treballats al Llibre de l'alumne.Els exercicis estan pensats perquè els alumnes puguin anar consolidant tots els aspectes de la llengua necessaris per resoldre determinades situacions comunicatives i...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación
El Llibre d'exercicis és un material complementari que ofereix a l'aprenent la possibilitat de reforçar els continguts treballats al Llibre de l'alumne.

Els exercicis estan pensats perquè els alumnes puguin anar consolidant tots els aspectes de la llengua necessaris per resoldre determinades situacions comunicatives i vagin desenvolupant la seva comprensió sobre el funcionament de la llengua.

La progressió dels exercicis és paral·lela a la de les activitats del Llibre de l'alumne, la qual cosa permet fer un treball autònom dels punts tractats a cada unitat.

A PUNT és un mètode d'aprentatge de català, coma a segona llengua, elaborat d'acord amb les directius del Marc Europeu Comú de Referènca per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d'Europa, amb un enfocament basat en l'acció, en el qual la tasca és la unitat essencial per a la programació i l'ensenyament.

 

Una estructura clara i sistemàtica, unes activitats estimulants i variades, i una proposta de tasques finals en cada unitat permeten a l'alumne desenvolupar de manera eficaç i amena la competència comunicativa.

 

Va adreçat a estudiants adolescents i adults de català que viuen tant als territoris de parla catalana com de fora, i fomenta el treball en col·laboració. que obre espais d'interacció i de negociació semblants als que els alumnes poden experimentar fora de l'aula.

 

COMPONENTS A PUNT 3:

 

-Llibre de l'alumne

 

-Llibre d'exercicis

 

-Material àudio i llibre del professor (descarregable gratuïtament a www.pamsa.cat)