Cesta de la compra

Menjars i memòries del gust. Les arrels de la cuina valenciana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial ONADA EDICIONS

Menjars i memòries del gust. Les arrels de la cuina valenciana
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788417638610
  • ISBN10 841763861X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 256
  • Colección La Nau, sèrie Minor #18
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia Infantil / Juvenil
  • Rango Edad de interés, años Desde 12 Hasta 99

Menjars i memòries del gust. Les arrels de la cuina valenciana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial ONADA EDICIONS

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Certament, s?han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora ?això sí, amb passió, reflexió i estima?, retornar als elements bàsics de l?alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per les característiques culturals, antropològiques i, fins i tot, lingüístiques. Per tant, ens inserim dins la tònica d?una cuina sostenible, arrelada a la terra, als seus productes i a la seva història. Bàsicament, la cuina de les dones, dels llauradors i dels pescadors.
És per això que hem estructurat el llibre en tres grans apartats, que, a parer nostre, són la base de l?alimentació dels valencians: ?Les verdures i els llegums?, ?L?arròs i els cereals? i ?El peix i la carn?.
Ho hem intentat fer, a més, des d?una visió no estrictament localista ?­que sovint és allò que s?acostuma a fer en qualsevol publicació sobre cuina local?, sinó tenint en compte les cuines del món ?de les més pròximes a les més llunyanes?, els viatges i les experiències.

Certament, s?han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora ?això sí, amb passió, reflexió i estima?, retornar als elements bàsics de l?alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per les característiques culturals, antropològiques i, fins i tot, lingüístiques. Per tant, ens inserim dins la tònica d?una cuina sostenible, arrelada a la terra, als seus productes i a la seva història. Bàsicament, la cuina de les dones, dels llauradors i dels pescadors.
És per això que hem estructurat el llibre en tres grans apartats, que, a parer nostre, són la base de l?alimentació dels valencians: ?Les verdures i els llegums?, ?L?arròs i els cereals? i ?El peix i la carn?.
Ho hem intentat fer, a més, des d?una visió no estrictament localista ?­que sovint és allò que s?acostuma a fer en qualsevol publicació sobre cuina local?, sinó tenint en compte les cuines del món ?de les més pròximes a les més llunyanes?, els viatges i les experiències.

Más libros de Jaume Fàbrega