Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Quins somnis vindran

Matheson, Richard / Martínez, Cesc
Quins somnis vindran

Quins somnis vindran

Quins somnis vindran

Matheson, Richard / Martínez, Cesc
22,00€
Disponible

Un amor que transcendeix el cel i l’infern. Què ens passa després de morir? Chris Nielsen no en tenia ni idea, fins que un accident inesperat li treu la vida i el separa de la seva estimada esposa, Ann. Ara, ha de descobrir la veritable naturalesa de la vida després de la mort. Però fins i tot el més enllà no està complet sense l’...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Un amor que transcendeix el cel i l’infern. Què ens passa després de morir? Chris Nielsen no en tenia ni idea, fins que un accident inesperat li treu la vida i el separa de la seva estimada esposa, Ann. Ara, ha de descobrir la veritable naturalesa de la vida després de la mort. Però fins i tot el més enllà no està complet sense l’Ann, i quan la tragèdia amenaça de dividir-los per sempre, Chris arrisca la seva ànima per salvar-la d’una eternitat de desesperació.
La poderosa història d’amor després de la mort va ser la base de la pel·lícula guanyadora de l’Oscar, protagonitzada per Robin Williams.

 

Biografía del autor
Richard Matheson (1926-2013) va néixer a Nova Jersey. El 1951 va publicar el seu primer relat, «Nascut d’home i de dona», que va marcar l’inici de la seva meteòrica carrera i va sentar les bases de la literatura de terror modern. Va escriure molts guions per al cinema i la televisió, i molts dels seus relat ses van popularitzar a través de les adaptacions de la mítica sèrie La dimensió desconeguda. A més, algunes de les seves novel·les i històries s’han convertit en pel·lícules de renom, com L’increïble home invant, El diable sobre rodes, Soc llegenda i Quins somnis vindran. Al llarg de la seva carrera va guanyar diversos premis, entre els quals destaquen el World Fantasy (1976, 1978, 1984, 1990), el Bram Stoker (1990, 1991), el Locus (1990) o el Retro Hugo (2001).