La cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
- Editorial COMANEGRA
- ISBN13 9788418857355
- ISBN10 8418857358
- Tipo LIBRO
- Páginas 180
- Año de Edición 2021
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosLa cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l?alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.
Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, s'ha fet un lloc entre els restaurants més apreciats de la Garrotxa. Des de ben jove no ha parat d'investigar i formar-se, fent estades en els millors restaurants del país, per convertir la passió i el talent en menges exquisides.