Shopping Cart

La cuina de la carxofa

Autor Pau Garcia Paraujà

Editorial COMANEGRA

La cuina de la carxofa
-5% disc.    19,50€
18,53€
Save 0,98€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher COMANEGRA
  • ISBN13 9788418857355
  • ISBN10 8418857358
  • Type Book
  • Pages 180
  • Published 2021
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Recipes

La cuina de la carxofa

Autor Pau Garcia Paraujà

Editorial COMANEGRA

-5% disc.    19,50€
18,53€
Save 0,98€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l?alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.

Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, s'ha fet un lloc entre els restaurants més apreciats de la Garrotxa. Des de ben jove no ha parat d'investigar i formar-se, fent estades en els millors restaurants del país, per convertir la passió i el talent en menges exquisides.

Sections

Recipes