Cesta de la compra

Cuina de rebost. Gastronomia, territori i sobirania alimentaria

Autor William Eggleston

Editorial CALIU ESPAI EDITORIAL

Cuina de rebost. Gastronomia, territori i sobirania alimentaria
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial CALIU ESPAI EDITORIAL
  • ISBN13 9788412014495
  • ISBN10 8412014499
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 147
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Cuina de rebost. Gastronomia, territori i sobirania alimentaria

Autor William Eggleston

Editorial CALIU ESPAI EDITORIAL

-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Al-Paladar és molt més que un espai gastronòmic. A banda d’una cuina exquisida que et transporta a diverses parts de la mediterrània, cal destacar la cura pel producte, ecològic i de proximitat, produït per una extensa xarxa de productores arreu del territori. Aquest llibre també pretén ser molt més que un llibre de receptes de la cuina d’aquesta taverna de barri. És un homenatge a totes aquelles persones que fan possible els aliments que mengem: les verdures, el pa, l’oli o la carn. És per això que Cuina de rebost, a més d’un receptari, compta amb diversos articles sobre gastronomia i territori, les històries de vida d’alguns projectes que abasteixen la cuina d’Al-Paladar, un inventari dels productes que s’utilitzen segons la temporada en la cuina del projecte i un mapatge de productores, grups de consum i mercats d’arreu del País Valencià per tal d’apropar la sobirania alimentària a les consumidores.