Eivissa, de la terra a la taula
-5% dto. 29,00€
27,55€
Ahorra 1,45€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis
España peninsular
España peninsular
- ISBN13 9788409399529
- ISBN10 8409399520
- Tipo LIBRO
- Año de Edición 2022
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Cocina EspañolaEivissa, de la terra a la taula
-5% dto. 29,00€
27,55€
Ahorra 1,45€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Sabíeu que els atletes de l'antiga Grècia es morien per la dolçor de les figues? O que al romaní també se'l coneix com el ginseng mediterrani? És bo per a la digestió el costum de posar unes gotes de suc de llimó a la paella? Per què els asteques, més enllà de per la seua forma, consideraven que l'alvocat era afrodisíac? Són les nous, les avellanes i les ametlles, en realitat, fruits secs? Per quin tipus d'nfeccions empraven antigament les dones l'herba-sana? La terra amaga històries. I els seus productes, un bon grapat de secrets. Aquesta és una petita i humil guia sobre com treure el màxim profit, per al cos i per al paladar, a verdures, fruites, hortalisses i espècies.
Materias
Cocina EspañolaMás libros de Josep Colonques Garrido, Juan Pablo Moltó Ripoll
23,75€
25,00€
Disponible online
13,99€
14,73€
Consulte disponibilidad