Eivissa, de la terra a la taula
-5% disc. 29,00€
27,55€
Save 1,45€
Limited availability, receive it in 7 days. One of our booksellers will get it for you.
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
- ISBN13 9788409399529
- ISBN10 8409399520
- Type Book
- Published 2022
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Sections
Spanish CuisineEivissa, de la terra a la taula
-5% disc. 29,00€
27,55€
Save 1,45€
Limited availability, receive it in 7 days. One of our booksellers will get it for you.
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
Book Details
Sabíeu que els atletes de l'antiga Grècia es morien per la dolçor de les figues? O que al romaní també se'l coneix com el ginseng mediterrani? És bo per a la digestió el costum de posar unes gotes de suc de llimó a la paella? Per què els asteques, més enllà de per la seua forma, consideraven que l'alvocat era afrodisíac? Són les nous, les avellanes i les ametlles, en realitat, fruits secs? Per quin tipus d'nfeccions empraven antigament les dones l'herba-sana? La terra amaga històries. I els seus productes, un bon grapat de secrets. Aquesta és una petita i humil guia sobre com treure el màxim profit, per al cos i per al paladar, a verdures, fruites, hortalisses i espècies.
Sections
Spanish CuisineMore books by Josep Colonques Garrido, Juan Pablo Moltó Ripoll
13,99€
14,73€
Ask for avalaibility