Cesta de la compra

El covard
-5% dto.    20,90€
19,86€
Ahorra 1,05€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDICIONS DEL PERISCOPI
  • ISBN13 9788419332042
  • ISBN10 8419332046
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 376
  • Colección Catalán #69
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia General / "Trade"
-5% dto.    20,90€
19,86€
Ahorra 1,05€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Després de tenir un accident de cotxe, en Jarred ha d'acceptar que no podrà caminar mai més i es veu obligat a tornar a casa del seu pare, amb qui no parla des de fa deu anys. Mentre s'encaren als traumes familiars del passat i intenten crear una nova relació menjant dònuts i cuidant orquídees, en Jarred haurà d'aprendre a transitar per la vida sense caure en l'autodestrucció.
Els personatges d'El covard són viscerals i honestos, profundament humans, impossibles d'oblidar, i no busquen endolcir el tràngol ni despertar llàstima. Brutalment divertida, aquesta novel·la tendra i provocadora és una reflexió sobre el dolor i el perdó i com sobreviure en un món que no està pensat per a tothom, i també sobre les oportunitats que tenim per reconstruir-nos.

The Guardian ' «Sorprèn des de les primeres línies. Punyent, gairebé de manera intolerable. Un viatge emocional que t'ins­pira; tendre, savi, una novel·la brutalment divertida.»

The Times ' «Escrita amb perspicàcia i amb una astúcia sal­vatge, és edificant perquè McGinnis és un realista que no in­tenta ensucrar l'experiència amarga d'intentar transitar per la vida amb cadira de rodes. Els seus personatges són vívids i impossibles d'oblidar, i hi ha un rerefons d'optimisme que ens mostra les diverses maneres en què les nostres vides en­fangades es remouen i es transformen en alguna cosa millor.»

Irvine Welsh ' «Aquest llibre tan bonic és un testament de com la gent pot tornar a forjar vincles emocionals trencats i reparar relacions que semblaven perdudes, malgrat tot. No trobareu una lectura més estimulant, en aquests temps foscos.»

A. L. Kennedy ' «Feridorament divertida, bonica, i autèntica, autèntica, autèntica: ens mostra la part interna dels cors: tan humans i tan retorçats. Llegiu aquest llibre!»

The Herald ' «Visceral i alhora immensament enginyosa.»

Jan Carson ' «Absolutament devastadora i ridículament di­vertida a la vegada, fins i tot enmig d'un sol paràgraf. Voldreu matar l'antiheroi bocamoll de McGinnis i alhora convidar­-lo a una ronda de cervesa. Una novel·la colpidora, bondadosa i enginyosa; als lectors a qui els agradi l'honestedat brutal amb una mica d'esperança els encantarà El covard.»

Mark Strong ' «Un llibre cru i sense embuts sobre la relació trencada d'un pare i d'un fill. Visceralment honesta i apassionant,ens explica el difícil camí de redempció i d'esperança a par­tir d'una història d'addicció, de recriminació i de turbulèn­cies emocionals. Jarred McGinnis troba veritat i humor en la franquesa brutal que fa que aquesta lectura sigui d'allò més captivadora.»

Más libros de Jarred McGinnis