Shopping Cart

El covard
-5% disc.    20,90€
19,86€
Save 1,05€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDICIONS DEL PERISCOPI
  • ISBN13 9788419332042
  • ISBN10 8419332046
  • Type Book
  • Pages 376
  • Collection Catalán #69
  • Published 2022
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic
  • Audience General / Trade
-5% disc.    20,90€
19,86€
Save 1,05€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Després de tenir un accident de cotxe, en Jarred ha d'acceptar que no podrà caminar mai més i es veu obligat a tornar a casa del seu pare, amb qui no parla des de fa deu anys. Mentre s'encaren als traumes familiars del passat i intenten crear una nova relació menjant dònuts i cuidant orquídees, en Jarred haurà d'aprendre a transitar per la vida sense caure en l'autodestrucció.
Els personatges d'El covard són viscerals i honestos, profundament humans, impossibles d'oblidar, i no busquen endolcir el tràngol ni despertar llàstima. Brutalment divertida, aquesta novel·la tendra i provocadora és una reflexió sobre el dolor i el perdó i com sobreviure en un món que no està pensat per a tothom, i també sobre les oportunitats que tenim per reconstruir-nos.

The Guardian ' «Sorprèn des de les primeres línies. Punyent, gairebé de manera intolerable. Un viatge emocional que t'ins­pira; tendre, savi, una novel·la brutalment divertida.»

The Times ' «Escrita amb perspicàcia i amb una astúcia sal­vatge, és edificant perquè McGinnis és un realista que no in­tenta ensucrar l'experiència amarga d'intentar transitar per la vida amb cadira de rodes. Els seus personatges són vívids i impossibles d'oblidar, i hi ha un rerefons d'optimisme que ens mostra les diverses maneres en què les nostres vides en­fangades es remouen i es transformen en alguna cosa millor.»

Irvine Welsh ' «Aquest llibre tan bonic és un testament de com la gent pot tornar a forjar vincles emocionals trencats i reparar relacions que semblaven perdudes, malgrat tot. No trobareu una lectura més estimulant, en aquests temps foscos.»

A. L. Kennedy ' «Feridorament divertida, bonica, i autèntica, autèntica, autèntica: ens mostra la part interna dels cors: tan humans i tan retorçats. Llegiu aquest llibre!»

The Herald ' «Visceral i alhora immensament enginyosa.»

Jan Carson ' «Absolutament devastadora i ridículament di­vertida a la vegada, fins i tot enmig d'un sol paràgraf. Voldreu matar l'antiheroi bocamoll de McGinnis i alhora convidar­-lo a una ronda de cervesa. Una novel·la colpidora, bondadosa i enginyosa; als lectors a qui els agradi l'honestedat brutal amb una mica d'esperança els encantarà El covard.»

Mark Strong ' «Un llibre cru i sense embuts sobre la relació trencada d'un pare i d'un fill. Visceralment honesta i apassionant,ens explica el difícil camí de redempció i d'esperança a par­tir d'una història d'addicció, de recriminació i de turbulèn­cies emocionals. Jarred McGinnis troba veritat i humor en la franquesa brutal que fa que aquesta lectura sigui d'allò més captivadora.»

More books by Jarred McGinnis