La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dto. 16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788413562551
- ISBN10 8413562554
- Tipo LIBRO
- Páginas 160
- Colección Escudella #17
- Año de Edición 2023
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
- Audiencia General / "Trade"
Materias
RecetariosLa cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dto. 16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés
Materias
RecetariosMás libros de Antonio Vicente, Carmen Queralt
15,20€
16,00€
Consulte disponibilidad
10,45€
11,00€
Consulte disponibilidad
15,20€
16,00€
Consulte disponibilidad
3,99€
4,20€
Consulte disponibilidad
1,90€
2,00€
Libro agotado
9,50€
10,00€
Consulte disponibilidad
10,45€
11,00€
Consulte disponibilidad
14,25€
15,00€
Consulte disponibilidad