Cesta de la compra

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta

Autor Carmen Queralt

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta
-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413562551
  • ISBN10 8413562554
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Colección Escudella #17
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia General / "Trade"

Materias

Recetarios

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta

Autor Carmen Queralt

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    16,90€
16,06€
Ahorra 0,85€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés

Materias

Recetarios

Más libros de Antonio Vicente, Carmen Queralt