Cesta de la compra

La pasta de full, com preparar-les 10 vegades

Autor Ferran Caldés

Editorial SD·EDICIONS

La pasta de full, com preparar-les 10 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531664
  • ISBN10 8412531663
  • Tipo LIBRO
  • Colección Productes de mercat #
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

La pasta de full, com preparar-les 10 vegades

Autor Ferran Caldés

Editorial SD·EDICIONS

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Receptari amb 10 receptes de la pastade full.

Ferran Caldés i Camprubí; (Barcelona, 1978) és llicenciat en història i en periodisme. Es dedica al periodisme gastronòmic des de fa quinze anys. Ha treballat a les revistes "Cocina Viva", "Comer y Beber" i Cocina Sana y Natural, i actual cap de redacció de la revista "Cuina".


Materias

Recetarios