Cesta de la compra

CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA

Autor JOSEP NOGUE I PUIGVERT

Editorial COSSETANIA EDICIONS

CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA
-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788496035294
  • ISBN10 8496035298
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 152
  • Colección El Cullerot
  • Año de Edición 2003
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA

Autor JOSEP NOGUE I PUIGVERT

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el conreu de l'arròs a Pals (Baix Empordà) data del segle XV. En una primera part del llibre que teniu a les mans, es recullen receptes tradicionals de la cuina catalana i gironina, però també de tot el seu entorn geogràfic immediat. A continuació, s'hi apleguen receptes de la cuina d'autor. El tercer apartat està dedicat als arrossos d'altres indrets (des del Japó fins a l'Equador, passant pel Pakistan, el Líban o Cuba, entre altres països). I, finalment, tenim mitja dotzena de postres amb l'arròs com a ingredient.