CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% disc. 12,00€
11,40€
Save 0,60€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788496035294
- ISBN10 8496035298
- Type Book
- Pages 152
- Collection El Cullerot
- Published 2003
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% disc. 12,00€
11,40€
Save 0,60€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
Book Details
L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el conreu de l'arròs a Pals (Baix Empordà) data del segle XV. En una primera part del llibre que teniu a les mans, es recullen receptes tradicionals de la cuina catalana i gironina, però també de tot el seu entorn geogràfic immediat. A continuació, s'hi apleguen receptes de la cuina d'autor. El tercer apartat està dedicat als arrossos d'altres indrets (des del Japó fins a l'Equador, passant pel Pakistan, el Líban o Cuba, entre altres països). I, finalment, tenim mitja dotzena de postres amb l'arròs com a ingredient.