Cesta de la compra

Capítols de cuina mallorquina

Autor Antoni Contreras Mas

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Capítols de cuina mallorquina
-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788416163199
  • ISBN10 8416163197
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 178
  • Colección Menjavents
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Capítols de cuina mallorquina

Autor Antoni Contreras Mas

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

L’art i la tècnica de preparar els aliments no són una casualitat. L’aparició d’un plat a taula és el darrer pas d’un camí sovint llarg i condicionat per factors molt diversos. És el resultat actual dels canvis experimentats en les maneres de modificar uns productes alimentaris. Representa la conclusió temporal d’una tasca intel·lectual complexa i específica de cada cultura culinària, a la qual proporciona la solució més eficaç i que millor complau el comensal. Aquest llibre vol donar notícia de l’evolució d’alguns plats de la cuina que s’ha fet i encara es fa a Mallorca. Cada un té una biografia pròpia, formada pel procés d’aprofitament més eficient i agradós dels recursos disponibles en determinades circumstàncies de la nostra història. Constitueixen mostres ben significatives de l’adaptació dels nostres avantpassats als canvis i circumstàncies que s’han produït en el medi ambient. L’habilitat que demostraren en convertir els productes naturals en un menjar profitós i agradable al paladar, manifesta algunes de les solucions més decisives del seu enginy i capacitat de manejar l’entorn de manera favorable. Els resultats dels èxits d’aquestes experiències són els que han donat lloc a la creació dels plats així com ara els coneixem.

Materias

Recetarios

Más libros de Gabriel Morell Solivellas, Antoni Contreras Mas