Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Com som?.Un mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta.

Calderó Cabré, Albert / Oliveres, Jordi / Queraltó, Joan
Com som?.Un  mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta.

Com som?.Un  mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta.

Com som?.Un mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta.

Calderó Cabré, Albert / Oliveres, Jordi / Queraltó, Joan
14,80€
Consulte disponibilidad

Per què hi ha persones amb qui m entenc sense esforç, i persones que no entenc gens ni mica? Com és que hi ha gent que no fan mai el que espero que facin? Com és que hi ha gent que pretenen que faci coses que no puc, no sé o no vull fer? Què ho fa que hi hagi equips de treball que es complementen tan bé, i d altres que van tan coixos? ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Per què hi ha persones amb qui m entenc sense esforç, i persones que no entenc gens ni mica? Com és que hi ha gent que no fan mai el que espero que facin? Com és que hi ha gent que pretenen que faci coses que no puc, no sé o no vull fer? Què ho fa que hi hagi equips de treball que es complementen tan bé, i d altres que van tan coixos?
Els autors ens ofereixen el seu mètode ¬ resultat d anys de tasca professional en moltes organitzacions , per entendre com som i com són els altres i, així, poder millorar les nostres relacions interpersonals en tots els àmbits, tant amb els companys de feina com amb la nostra família, amics, coneguts i saludats.
És un mètode basat en l observació que és fàcil d entendre, útil i pràctic; si obriu el llibre per la pàgina 241, el trobareu resumit en un sol full. Al mateix temps, és un mètode complex, perquè les persones som complexes. Però, llegint aquest llibre farcit d exemples de personatges famosos, podrem aprendre el mètode de manera ben ràpida i agradable.