Shopping Cart

Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjars de la ciutat

Autor Ricard Martín

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjars de la ciutat
-5% disc.    12,70€
12,06€
Save 0,63€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490346280
  • ISBN10 8490346283
  • Type BOOK
  • Pages 144
  • Collection VIA AUGUSTA #
  • Published 2017
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjars de la ciutat

Autor Ricard Martín

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    12,70€
12,06€
Save 0,63€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. "Barcelona a peu de porc" és un llibre que neix de la dèria d’en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d’entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capítols sobre adreces tradicionals i populars —cases de menjars, bars i bodegues— que tracten exquisidament la carn i el sofregit. I on us podeu entaular, en la majoria dels casos, per un límit de 16 euros. Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars. Descobriu les cases de menjars de Barcelona passejant a peu de porc!