Shopping Cart

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera

Autor Joan Garí

Editorial ONADA EDICIONS

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera
-5% disc.    40,00€
38,00€
Save 2,00€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
  • Publisher ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788417050177
  • ISBN10 8417050175
  • Type BOOK
  • Pages 144
  • Collection La teca #
  • Published 2018
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera

Autor Joan Garí

Editorial ONADA EDICIONS

-5% disc.    40,00€
38,00€
Save 2,00€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain

Book details

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d’Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d’un territori ―el centre imaginari del qual seria la Vall d’Alba― que són els que usa quotidianament Barrera als seus plats, i garanteixen el seu èxit: les tomates de penjar d’Alcalà de Xivert, les carxofes de Benicarló, els llagostins de Vinaròs, les tòfones de Morella, l’aigua de Benassal, el vi de les Useres, el formatge de Catí, els bolets del Penyagolosa… Aquest rebost perfecte de la zona de Castelló és el context on s’ha desenvolupat l’ofici de Miquel Barrera, que va merèixer ja la seua primera estrella Michelin l’any 2013 i, des d’aleshores, no ha deixat de replegar reconeixements pel seu treball.

More books by Joan Garí