Shopping Cart

Fundamentos de ciencia de los alimentos

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Fundamentos de ciencia de los alimentos
-5% disc.    45,00€
42,75€
Save 2,25€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009766
  • ISBN10 8420009768
  • Type Book
  • Pages 508
  • Published 2002
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

Fundamentos de ciencia de los alimentos

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    45,00€
42,75€
Save 2,25€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Contenido: Prólogo - La Pirámide Nutricional - Páginas World Wide Web (WWW) - PARTE I. INTRODUCCIÓN A LOS COMPONENTES DE LOS ALIMENTOS - 1. Evaluación de la calidad de los alimentos - 2. Agua - PARTE II. CARBOHIDRATOS EN LA PIRÁMIDE NUTRICIONAL - 3. Carbo