Shopping Cart

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

Autor Josep Lladonosa

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre
-5% disc.    24,90€
23,65€
Save 1,24€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788418033568
  • ISBN10 8418033568
  • Type BOOK
  • Pages 672
  • Collection Divulgació #
  • Published 2022
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Recipes

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

Autor Josep Lladonosa

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% disc.    24,90€
23,65€
Save 1,24€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l'autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables».

El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l'ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.

JOSEP LLADONOSA I GIRÓ (Alguaire, 1938). Cuiner, professor i divulgador de la cuina tradicional catalana, és un dels autors de llibres de cuina més reconeguts per diverses generacions de catalans.

Subjects

Recipes

More books by Josep Lladonosa