Shopping Cart

La cuina romana: per descobrir i practicar

Autor Josep M. Solias / Juana M. Huélamo

Editorial EL FARELL EDICIONS

La cuina romana: per descobrir i practicar
-5% disc.    17,00€
16,15€
Save 0,85€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788492811298
  • ISBN10 8492811293
  • Type BOOK
  • Pages 143
  • Published 2011
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

La cuina romana: per descobrir i practicar

Autor Josep M. Solias / Juana M. Huélamo

Editorial EL FARELL EDICIONS

-5% disc.    17,00€
16,15€
Save 0,85€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d?un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d?Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l?Atlàntic a l?Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d?una cuina extremadament variada integrant a les seves receptes els productes de tot el món conegut.

La base del primitiu menjar romà era l?associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l?olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s?aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d?una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l?abast; alguns de més senzills i d?altres de més complicats. 

I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d?una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida. La pràctica culinària permetrà als lectors no tan sols conèixer sinó també disposar de les bases per experimentar i compartir una part de la vida privada dels nostres avantpassats, tot convertint la història en una experiència sensorial única.