Shopping Cart

La fermentación lenta

Autor Piergiorgio Giorilli

Editorial EDIZIONE GRIBAUDO

La fermentación lenta
-5% disc.    21,90€
20,81€
Save 1,10€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDIZIONE GRIBAUDO
  • ISBN13 9788417127060
  • ISBN10 8417127062
  • Type BOOK
  • Pages 180
  • Published 2017
  • Language Spanish
  • Bookbinding Board

La fermentación lenta

Autor Piergiorgio Giorilli

Editorial EDIZIONE GRIBAUDO

-5% disc.    21,90€
20,81€
Save 1,10€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Piergiorgio Giorilli profundiza en la fermentación lenta, común a muchos dulces de la tradición italiana. Al lado de las recetas más clásicas el libro presenta más de 50 elaboraciones caracterizadas por tiempos de fermentación prolongados, todas con fotografías, y muchas de ellas enriquecidas con fotografías que ilustran paso a paso las fases más complejas.