Shopping Cart

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
-5% disc.    20,00€
19,00€
Save 1,00€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504174
  • ISBN10 8494504177
  • Type BOOK
  • Pages 268
  • Collection QuèViures #4
  • Published 2017
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic
  • Audience General / Trade

Subjects

Recipes

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% disc.    20,00€
19,00€
Save 1,00€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d avet, xips d heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.

Subjects

Recipes