Shopping Cart

Supervisión y desarrollo de procesos de servicio en restauración

Autor MARINA MOTTO LOPEZ / MIGUEL ÁNGEL FERNÁNDEZ MENÉNDEZ

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

Supervisión y desarrollo de procesos de servicio en restauración
-5% disc.    16,00€
15,20€
Save 0,80€
  • Publisher EDITORIAL PARANINFO, S.A.
  • ISBN13 9788428342568
  • ISBN10 8428342563
  • Type Book
  • Pages 162
  • Collection GENERAL
  • Published 2019
  • Language Spanish

Supervisión y desarrollo de procesos de servicio en restauración

Autor MARINA MOTTO LOPEZ / MIGUEL ÁNGEL FERNÁNDEZ MENÉNDEZ

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

-5% disc.    16,00€
15,20€
Save 0,80€
Available online, receive it in 24/48h working days
Free shipping on orders over 19€  
Mainland Spain
ó
Do you want to pick it up at the bookstore?
...

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

Organizar, dirigir y coordinar las tareas necesarias para una buena atención al cliente en el negocio de restauración requiere conocimientos precisos y adecuados a cada tipo de servicio, bien sea en sala de restaurante o en celebraciones y eventos contra
  • Publisher EDITORIAL PARANINFO, S.A.
  • ISBN13 9788428342568
  • ISBN10 8428342563
  • Type Book
  • Pages 162
  • Collection GENERAL
  • Published 2019
  • Language Spanish