La cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788489890350
- ISBN10 8489890358
- Type BOOK
- Pages 136
- Collection El Cullerot
- Published 1999
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Subjects
GastronomyLa cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% disc. 9,01€
8,56€
Save 0,45€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
Book details
Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els primers plats, siguin freds o calents, com en els segons, amb carns i peixos de tota mena, com en les postres.
Subjects
GastronomyMore books by FATIMA HALCON, David García Cueto, Ida Mauro, FRANCISCO JAVIER HERRERA GARCIA, Agustí Garcia Carrion, DIANA INVERNIZZI
41,80€
44,00€
Ask for avalaibility
13,96€
14,70€
Ask for avalaibility
7,12€
7,50€
Ask for avalaibility
12,25€
12,90€
Ask for avalaibility
9,98€
10,50€
Ask for avalaibility
14,28€
15,03€
Ask for avalaibility