Shopping Cart

La cuina de l'avellana

Autor Joan Jofre / Agustí Garcia Carrion

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de l'avellana
-5% disc.    9,01€
8,56€
Save 0,45€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788489890350
  • ISBN10 8489890358
  • Type BOOK
  • Pages 136
  • Collection El Cullerot
  • Published 1999
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Gastronomy

La cuina de l'avellana

Autor Joan Jofre / Agustí Garcia Carrion

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    9,01€
8,56€
Save 0,45€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els primers plats, siguin freds o calents, com en els segons, amb carns i peixos de tota mena, com en les postres.

Subjects

Gastronomy

More books by FATIMA HALCON, David García Cueto, Ida Mauro, FRANCISCO JAVIER HERRERA GARCIA, Agustí Garcia Carrion, DIANA INVERNIZZI