Shopping Cart

Tecnología de la fabricación de conservas

Autor Heinz Sielaff

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Tecnología de la fabricación de conservas
-5% disc.    25,84€
24,55€
Save 1,29€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009025
  • ISBN10 8420009024
  • Type Book
  • Pages 302
  • Published 2000
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

Tecnología de la fabricación de conservas

Autor Heinz Sielaff

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    25,84€
24,55€
Save 1,29€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Principales fundamentos tecnológicos. Cinética de la destrucción de microorganismos, inactivación de enzimas y alteraciones por efecto del calor. Aseguración de la calidad. Envasado de alimentos. Equipamiento. Técnicas de medición. Fabricación de conservas.