Shopping Cart

Preelaboración y conservación de alimentos.

Autor Pascual Laza Muñoz / Jerónima Laza Muñoz

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

Preelaboración y conservación de alimentos.
-5% disc.    9,80€
9,31€
Save 0,49€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher EDITORIAL PARANINFO, S.A.
  • ISBN13 9788428325769
  • ISBN10 8428325766
  • Type BOOK
  • Pages 107
  • Collection Ciclos formativos FP. Hostelería y turismo
  • Published 2000
  • Bookbinding Rustic

Preelaboración y conservación de alimentos.

Autor Pascual Laza Muñoz / Jerónima Laza Muñoz

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

-5% disc.    9,80€
9,31€
Save 0,49€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

More books by Pascual Laza Muñoz, Leticia Hernandis Bernal