Shopping Cart

La evaluación sensorial de los alimentos en la teoría y la práctica

Autor Antonio Anzaldúa-Morales

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

La evaluación sensorial de los alimentos en la teoría y la práctica
-5% disc.    22,00€
20,90€
Save 1,10€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420007670
  • ISBN10 8420007676
  • Type Book
  • Pages 220
  • Published 1994
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

La evaluación sensorial de los alimentos en la teoría y la práctica

Autor Antonio Anzaldúa-Morales

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    22,00€
20,90€
Save 1,10€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details