Shopping Cart

Enciclopedia culinaria Confitería y repostería

Autor María Mestayer de Echagüe

Editorial EDITORIAL ESPASA S.A

Enciclopedia culinaria  Confitería y repostería
-5% disc.    22,90€
21,76€
Save 1,15€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ESPASA S.A
  • ISBN13 9788467019919
  • ISBN10 8467019913
  • Type Book
  • Pages 552
  • Collection GASTRONOMIA #
  • Published 2003
  • Language Spanish

Sections

Gastronomy

Enciclopedia culinaria Confitería y repostería

Autor María Mestayer de Echagüe

Editorial EDITORIAL ESPASA S.A

-5% disc.    22,90€
21,76€
Save 1,15€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Manual donde el lector puede aprender con un método las técnicas básicas de la confitería y la repostería, un clásico que será apreciado por todos los amantes de la buena cocina. Las recetas incluidas en este libro están escritas para no profesionales y explicadas en detalle.

Sections

Gastronomy

More books by María Mestayer de Echagüe