Shopping Cart

Hostelería. Cocina y repostería (Recetario)

Autor Federico Benítez-Alahija Sánchez

Editorial PARANINFO/THOMSON LEARNING

Hostelería. Cocina y repostería (Recetario)
-5% disc.    27,00€
25,65€
Save 1,35€
  • Publisher PARANINFO/THOMSON LEARNING
  • ISBN13 9788497325172
  • ISBN10 8497325176
  • Type Book
  • Pages 500
  • Published 2007
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

Sections

Kitchen

Hostelería. Cocina y repostería (Recetario)

Autor Federico Benítez-Alahija Sánchez

Editorial PARANINFO/THOMSON LEARNING

-5% disc.    27,00€
25,65€
Save 1,35€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

El libro recoge un conjunto de recetas adaptadas que servirán como manual o compendio para los alumnos que comiencen su primer aprendizaje o iniciación culinaria, para luego enlazar con otras más complejas que completarían un segundo ciclo de especialización, con otras recetas de mayor número de ingredientes y con mercaderías de mayor precio o coste.
  • Publisher PARANINFO/THOMSON LEARNING
  • ISBN13 9788497325172
  • ISBN10 8497325176
  • Type Book
  • Pages 500
  • Published 2007
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

Sections

Kitchen