Shopping Cart

De la tierra al plato. La cocina de mercado de Joaquín Koerper en Mas Passamaner

Editorial RBA LIBROS

De la tierra al plato. La cocina de mercado de Joaquín Koerper en Mas Passamaner
-5% disc.    42,00€
39,90€
Save 2,10€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher RBA LIBROS
  • ISBN13 9788498672251
  • ISBN10 8498672252
  • Type Book

Sections

Gastronomy

De la tierra al plato. La cocina de mercado de Joaquín Koerper en Mas Passamaner

Editorial RBA LIBROS

-5% disc.    42,00€
39,90€
Save 2,10€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

El prestigioso cocinero Joaquín Koerper, cuya cocina ha sido premiada con varias estrellas Michelin, nos
ofrece en este libro un compendio de sus mejores recetas. Se trata de una selección de propuestas para elaborar
primeros platos, segundos y postres siguiendo la técnica impecable del cocinero alemán.

Sections

Gastronomy