Totes les sopes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
- Publisher COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788497913942
- ISBN10 8497913949
- Type Book
- Pages 152
- Collection El Cullerot
- Published 2010
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Sections
RecipesTotes les sopes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
Book Details
Fàbrega i Colom, Jaume
Professor de gastronomia a la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador i crític d'art, és considerat el primer escriptor gastronòmic dels Països Catalans, tant pel volum de la seva obra (uns quaranta llibres publicats) com pel rigor del seu enfocament. Ha publicat llibres d'art, turisme, antropologia i assaig, però, sobretot, de gastronomia --centrats en la cuina tradicional i els productes-- amb un enfocament innovador, que uneix recerca antropològica, treball de camp i una perspectiva segons la qual la cuina és un aspecte signifi catiu de la cultura. Destaca, especialment, la publicació de les obres enciclopèdiques següents: La Cuina Catalana, en nou volums --tres edicions--, La Cuina Mediterrània, en tres volums, obra reconeguda internacionalment, i, recentmet, LaCuina del Món. En aquesta editorial ha publicat Pa amb tomàquet, El llibre de la ratafia, La cuina del país dels càtars, Dalícies. A taula amb Salvador Dalí i Les postres i els pastissos de l'àvia. La seva obra ha estat traduïda a l'anglès, espanyol, francès i alemany.