Shopping Cart

Cómo cura el kéfir. Aprende a preparar y disfrutar del fermento medicional en casa

Autor Mercedes Blasco

Editorial RBA LIBROS

Cómo cura el kéfir. Aprende a preparar y disfrutar del fermento medicional en casa
-5% disc.    12,00€
11,40€
Save 0,60€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher RBA LIBROS
  • ISBN13 9788415541196
  • ISBN10 8415541198
  • Type Book
  • Pages 110
  • Published 2012
  • Language Spanish
  • Bookbinding Paperback with flaps

Cómo cura el kéfir. Aprende a preparar y disfrutar del fermento medicional en casa

Autor Mercedes Blasco

Editorial RBA LIBROS

-5% disc.    12,00€
11,40€
Save 0,60€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

«Kéfir» designa tanto a un producto láctico fermentado como a los nódulos que lo producen. También se puedeproducir kéfir a partir de agua o de té. El kéfir obtenido a partir de leche es una bebida con propiedades curativasque en la dieta diaria desempeña un importante papel como reparadora y regeneradora del organismo. Entre las múltiplesvirtudes de este saludable alimento proveniente del Cáucaso, destacan el poder de regeneración de la flora intestinal,su acción antibiótica y antivírica, y la mejora del aspecto físico, como reflejo de una buena salud.

More books by Mercedes Blasco