Shopping Cart

La clementina d'Alcanar a la cuina

Autor Fundación Alícia

Editorial ONADA EDICIONS

La clementina d'Alcanar a la cuina
-5% disc.    20,00€
19,00€
Save 1,00€
Limited availability, receive it in 7 days. One of our booksellers will get it for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788415896241
  • ISBN10 8415896247
  • Type BOOK
  • Pages 72
  • Collection La teca
  • Published 2014
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Subjects

Recipes

La clementina d'Alcanar a la cuina

Autor Fundación Alícia

Editorial ONADA EDICIONS

-5% disc.    20,00€
19,00€
Save 1,00€
Limited availability, receive it in 7 days. One of our booksellers will get it for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Poques coses hi ha tan màgiques com un simple grill de clementina. Algú es pot imaginar una llaminadura, que alhora és un refresc, dolç i àcid, molt aromàtic, i a sobre presentat sota un embolcall de fina cel·lulosa que provoca un efecte d?explosió a la boca? I, a més a més, és del tot natural i beneficiós per a l?organisme. Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt àmplies i en tot tipus de receptes, des de la cuina casolana d?arrel tradicional fins a les creacions més agosarades de la cuina d?autor. Amb la carn, amb el peix, a les postres? els cítrics i, per descomptat, la clementina sempre ha estat un aliat perfecte del cuiner de casa nostra. Amb La clementina d?Alcanar a la cuina podreu descobrir com el cultiu dels cítrics ?taronges i clementines, principalment? ha esdevingut una forma de vida i de riquesa d?aquesta vila en terra de cruïlla, fins constituir, tal com descriu el geògraf Pau Vila, una mostra més que evident del caràcter del pagès canareu i de la seva saviesa a l?hora de fer fruitar les pedres.

Subjects

Recipes