Shopping Cart

La ciència de la microbiota. Alimenta els teus bacteris intestinals i cuida la teva salut cuinant

Autor Cristina Sáez / Fundación Alícia

Editorial LIBROS CUPULA

La ciència de la microbiota. Alimenta els teus bacteris intestinals i cuida la teva salut cuinant
-5% disc.    17,95€
17,05€
Save 0,90€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher LIBROS CUPULA
  • ISBN13 9788448029920
  • ISBN10 8448029925
  • Type BOOK
  • Pages 392
  • Collection Salud #
  • Published 2022
  • Language Catalan
  • Bookbinding Paperback with flaps

La ciència de la microbiota. Alimenta els teus bacteris intestinals i cuida la teva salut cuinant

Autor Cristina Sáez / Fundación Alícia

Editorial LIBROS CUPULA

-5% disc.    17,95€
17,05€
Save 0,90€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Una guia per cuidar els nostres bacteris intestinals i que ells ens cuidin a nosaltres.

El nostre cos alberga uns 40 bilions de microorganismes, una col·lecció d’éssers microscòpics integrada sobretot per bacteris, però també per virus, fongs i arqueus, única per a cadascun de nosaltres com una empremta dactilar. La gran majoria d’aquesta microbiota resideix al còlon i duu a terme funcions crucials per a la supervivència humana, des de digerir aliments i extreure vitamines i energia, fins a entrenar el nostre sistema immunitari.

En els darrers 20 anys, la ciència ha anat descobrint com, quan aquesta comunitat microbiana és equilibrada, estable i diversa, contribueix a mantenir la salut global de l’organisme, i per això l’alimentació té un paper fonamental. Però què hem de menjar per alimentar bé aquests bacteris? Com influeix el que ingerim sobre aquesta comunitat de microorganismes i aquests, alhora, sobre el nostre benestar?

Aquest no és un llibre de superaliments, ni de curacions o dietes miraculoses, ni de plans per detoxificar l’intestí, sinó un sòlid i contrastat manual basat en les últimes evidències científiques. De la mà dels principals experts mundials en aquest jove àmbit de recerca, ofereix al lector el coneixement existent de manera clara i comprensible, així com consells útils i pràctics per traslladar la ciència més nova sobre la microbiota al dia a dia. En definitiva, l’objectiu és ajudar-nos a menjar millor, amb propostes que combinen el coneixement més recent amb les bases de l’alimentació mediterrània, la que ens toca i que és riquíssima, i que també ha demostrat ser la més adequada en aquest camp, per estar més sans i feliços.